четверг, 12 июня 2014 г.

Квартири і вайфаї

"А цей нічого не робить взагалі. Бо знає, що робити щось - значить втратити все й одразу."

Залежність. Два типи: глибинна та така, що тут і зараз. Як важко провести між ними межу. Але можливо, якщо сильно постаратися. Залежність неглибинна орієнтована на результат, на відчуття в теперішньому. Причини та засоби очевидні, результат передбачуваний, мотиваційний ланцюжок простий і зрозумілий. Хочеться - робиш - маєш. А от глибинна - цілком складається з потенційно можливого, одновідсоткового, припустимого, але більш затятого, самовідданного, непередбачуваного.  

Боротись за незалежність країни і втрачати власну. Все перемішалось у голові, і таке відчуття, що цей дивний розчин буде недовго там бовтатися, а скоро або застигне, як цемент у вантажівці, або пропаде, як якісь непотрібні ліки, що потім, після закічнення терміну дії, ще довго майорять на полицях домашньої аптечки.

Такий незвичайний тиждень видався. Хоч і вівторок, здається, був тоді, але начхати. Якщо доба своя, то можна і межі тижня самому встановлювати. Тому, цей тиждень закінчувався саме у той момент. Я стояв у порожній сусідській квартирі вночі на балконі. Вони емігрували тимчасово. А в них такий краєвид з вікна відкривається. Не пропадати ж добру. То ж я і вирішив, зробивши собі кави, з ліхтариком, наче якийсь крадій квартирний, попертись до сусідів. Балкон у темряві знайшовся досить швикдо. І, як виявилось, не дарма. Ще й гроза починалась.От тільки вайфай з моєї квартири не ловив.


Комментариев нет:

Отправить комментарий